Tenerife Insider Tips

Ik vertrok: foto van vertrekkende en en landende vliegtuigen bij zonsondergang

SUCCESVOLLE EXPATS

Wie droomt er soms niet van? Wonen en werken daar waar anderen vakantie vieren. Aan het aantal reality programma’s te zien, blijft het een onderwerp dat veel mensen interesseert. Gezellig thuis voor de buis is het natuurlijk smullen van de (al dan niet succesvolle) verhalen van avonturiers die beslissen om naar exotische oorden te emigreren.

In dit stukje volgen we verschillende succesvolle ‘expats’ die de sprong waagden en naar Tenerife vertrokken om een nieuw leven op te bouwen. Ik heb bewust gekozen voor mensen die – mijns inziens – een concept aanbieden dat een absolute meerwaarde geeft aan een perfecte Tenerife belevenis. Echte insider tips dus!

Ben je zelf misschien van plan je boeltje te pakken en op paradijselijk Tenerife te komen wonen? Neem dan zeker een kijkje bij de interessante en soms ook ontroerende interviews met mensen die het aandurfden op Tenerife een nieuw bestaan op te bouwen.  

Klik op de sub-pagina’s hieronder voor de interviews.

Elisabeth - Masajes Hamsa

Elisabeth - Masajes Hamsa

Elisabeth woont sinds 1996 in Tenerife en werkt sinds een paar jaar als zelfstandige masseuse. Ze is gespecialiseerd in Californian Massage. Wat zo’n massage precies inhoudt, en waarom je juist bij haar aan het juiste adres bent voor een onvergetelijke relax-sessie, lees je in dit artikel.

Jennifer - bijzondere bootexcursies

Jennifer - Bootexcursies in Los Gigantes

Jennifer kwam in 1994 naar Tenerife met één koffer en de hoop van dit eiland haar nieuwe thuis te maken. Met moed & doorzettingsvermogen stond ze haar echtgenoot Adolfo ter zijde bij het opstarten van een zeer succesvol bootexcursie-bedrijf. Hoe het allemaal begon, met de bouw van de Flipper Uno, lees je hier.

nl_NL