Tenerife Insider Tips

Ik vertrok: foto van vertrekkende en en landende vliegtuigen bij zonsondergang

IK VERTROK – INTERVIEWS

Wie droomt er soms niet van? Wonen en werken daar waar anderen vakantie vieren. Aan het aantal reality programma’s te zien, blijft het een onderwerp dat veel mensen interesseert. Gezellig thuis voor de buis is het natuurlijk smullen van de (al dan niet succesvolle) verhalen van families die beslissen om – niet altijd goed voorbereid – naar warme, exotische oorden te emigreren.

In dit stukje, met een kleine knipoog naar het succesvolle Ik Vertrek, volgen we verschillende ‘expats’ die de sprong waagden en naar Tenerife vertrokken om een nieuw leven op te bouwen. Ik heb bewust gekozen voor mensen die – mijns inziens – een concept aanbieden dat een absolute meerwaarde geeft aan een perfecte Tenerife belevenis. Echte insider tips dus!

Ben je zelf misschien van plan je boeltje te pakken en op paradijselijk Tenerife te komen wonen? Neem dan zeker een kijkje bij de interessante en soms ook ontroerende interviews met mensen die het aandurfden op Tenerife een nieuw bestaan op te bouwen.  

Klik op de sub-pagina(s)* hieronder voor de interview(s)*.

(*) poco a poco zoals ze dat zo mooi zeggen. Maar Interview Nº 1 is inmiddels klaar, dus ga er maar even lekker voor zitten .

Elisabeth – Masajes Hamsa

Elisabeth woont sinds 1996 in Tenerife en heeft de laatste 4 jaar als zelfstandige masseuse gewerkt. Haar specialiteit is Californian Massage. Wat zo’n massage precies inhoudt, en waarom je juist bij haar aan het juiste adres bent voor een onvergetelijke relax-sessie, lees je in dit artikel. Klik hier, of op de foto voor de link.

nl_NL