Tenerife Insider Tips

Noche de San Juan

Vandaag weer een gedenkwaardige dag. Met leuke en minder leuke dingen.

Allereerst kreeg ik vandaag mijn 2e inenting. Dat vond ik best emotioneel, daar ik het zelf een mini stapje richting meer vrijheid zie. De meningen hierover in mijn vriendenkring zijn wat verdeeld. In Kamp Voor en Kamp Tegen inenten.

Ik vind dat ieder zelf moet beslissen wat ze met hun lichaam doen, maar ik persoonlijk voel me wel ietsje veiliger als ik straks weer in een (hopelijk) druk bezet hotel de gasten moet ontvangen. Echte bijwerkingen heb ik niet, alleen een beetje moe en een stijve arm. Vandaar dat ik deze blog even op mijn mobieltje ‘in elkaar flans’.

Het is vandaag Noche de San Juan, en dit jaar is het op sommige plaatsen op het eiland weer toegestaan om de magische Hogueras (vreugdevuren) aan te steken. Terwijl ik dit schrijf, dringt de geur van verbrand hout langzaam de woning binnen. Ik zal tzt zeker een stukje willen schrijven over dit bijzondere feest en zijn speciale ceremonieën, maar kan het vanavond echt niet opbrengen naar het strand te gaan om te kijken, sorry.

Tja, en dan is net het nieuws binnengekomen dat vanaf zaterdag Tenerife weer naar Niveau 3 gaat, vanwege de stijgende Corona besmettingen. Niet leuk, maar geheel onverwacht komt het niet.

OK, en tot slot nog een mini noticia over de website: Ik Heb De Witte Rand Weg Kunnen Halen. Rechts op het scherm dan toch. En dat helemaal alleen!! Dat kostte wel een middagje puzzelen en uitproberen, maar al met al ben ik best een klein beetje trots op mezelf.

Zo, dat was het weer voor deze week, volgende week hopelijk een iets energie-rijker verslagje.

Hasta pronto!

nl_NLNederlands