Tenerife Insider Tips

Grote en kleine frustraties

Grote en kleine frustraties

Ik zit een beetje met de handen in het, vandaag geknipte, haar. Vorige week schreef ik al over het probleem dat de website niet alle foto’s weergeeft als ik het op Facebook deel. Dus heb ik er Een Expert bijgehaald.

D.w.z. een oh-zo-vriendelijke helpdesk medewerker van de door mij gecontracteerde web hosting firma.  Die geduldig mijn frustraties omtrent het , in mijn ogen niet al te gecompliceerde probleem, aanhoorde.

“Tja, mmm. Dit is Een Probleem wat ik eigenlijk nog nooit heb gezien”. Dat klonk al erg veelbelovend.

Hoewel hij het probleem niet kon oplossen, kreeg ik wel een link toegestuurd met tips over hoe ik het euvel eventueel zelf kon verhelpen. Dus de stappen minitueus opgevolgd. Met als gevolg dat de desktop versie van mijn website helemaal de kluts kwijt was en gewoon helemaal geen foto’s meer weergaf. Aaargh.

Na een middagje ademhalingsoefeningen en een glas wijn was mijn bloeddruk inmiddels weer gedaald, en ik heb  het uiteindelijk voor elkaar gekregen de site weer in zijn oude vorm te gieten. Nog verre van perfect, maar in ieder geval nu weer enigzins toonbaar.

Dus tja, daar ben ik dus nu ruim een week mee bezig geweest.

Maar hoe durf ik te klagen terwijl ik iedere dag van dit zonnige paradijs mag genieten!

Code geel, oranje, rood…

Inmiddels is het 2 weken  geleden dat ik mijn 2e Corona prik kreeg, dus ik kan nu hopelijk probleemloos een paar dagen naar het thuisland om de familie te bezoeken.

Iedere dag is er wel een verandering in de Corona maatregelen. Code oranje, code geel, code rood. Ik snap dat regeringsleiders het niet makkelijk hebben om de juiste beslissingen te nemen om het virus in te dammen. Maar frustrerend is het wel natuurlijk. Vakantieplannen of geboekte reisjes die misschien – alweer – in duigen vallen.

In ieder geval hoop ik dat jullie de moed niet verliezen, ooit zal het wel goedkomen met het virus, toch?

En het fijne is…Tenerife kan het hele jaar bezocht worden, het is hier eigenlijk altijd zomer. Dus als het niet nu kan…misschien dan in de herfstvakantie?

Hasta pronto (ojalá) !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands