Tenerife Insider Tips

Mijn eerste ‘echte’ Blog!!!

blog, write, texts

Hoe het begon…

Ik vind dit reuze spannend! Mijn eerste echte stukje op mijn eerste website. En ik hoop dat er nog heel veel stukjes zullen volgen. Momenteel ben ik nog ‘druk’ bezig met het leren hoe ik zo’n website op moet zetten. Nou ja, wat heet ‘druk’, ik moet overdag ook nog naar het strand natuurlijk. Van al dat moois genieten hier.

Ik heb deze website afgelopen zaterdag geactiveerd met het idee: ik ga een blog beginnen!!! Nu ben ik een paar dagen verder. Maar naarmate ik meer lees over het concept, zal het toch eerder een info-website worden, met ingebouwde blog.

Hoewel ik de sectie ‘over mij’ nog in moet kleuren, zou ik toch al een tipje van de sluier op willen lichten. Wat heeft me gemotiveerd deze blog cq website op te zetten?

Iets over mezelf en het waarom van de Blog…

Ik woon en werk inmiddels 26 jaar op het prachtige eiland Tenerife. Ik heb verschillende jobs gehad in het toerisme, onder andere als reisleidster, receptioniste, boot gids en public relations. Wat ik het allerleukste vond aan deze baantjes, is dat ik een steentje bij kon dragen aan het vakantieplezier van de gasten. Mensen wat insider tips geven over leuke wandelingen, kneuterige dorpjes, gezellige bars, typische restaurants,etc.

En vaak kreeg ik achteraf te horen: ‘ik wist niet dat Tenerife zo mooi was!’ Ook al ben ik dan geen echte ‘Chicharerra’ (koosnaampje voor de lokale bewoners; daar ga ik zeker nog een stukje over schrijven) , als ik zo iets hoor dan klopt m’n hartje! Ik hou van dit eiland, van de mensen, van de natuur. It´s a Kind of Magic!

De Covid situatie heeft er overal zo ingehakt. Ik ben ook zeker van plan ergens in deze website een actueel nieuws over de Covid situatie te posten. De strijd is, helaas, nog niet gestreden. Toch zien we hier al wat lichtpuntjes aan het einde van de tunnel.

Spanje, of in ieder geval Tenerife, is zich aan het voorbereiden op de zomer. Want over een maand of twee, ergens midden juni 2021, hopen we toch weer bezoekers – met open armen – te kunnen ontvangen.

En omdat de voorpret op een reis vaak bestaat uit het inlezen over de bestemming (en waarom zou je ergens anders heengaan dan Tenerife???), wil ik hier een gezellige website aanbieden waarin ik wat insider tips deel.

Hasta pronto! (tot gauw)

Nog even een PS-je…

PS1…de website…tja…ik ben dus nog met tutorials bezig om een en ander in te richten en maak gebruik van Templates. Daar moet ik dus mijn eigen tekst nog overheen schrijven, dus dat gaat even duren.

PS2 Ik heb inmiddels een heel schriftje vol met ideeën. Mochten jullie zelf nog vragen of suggesties hebben, dan kunnen jullie die graag via de Chat of Contact doorsturen.

6 reacties op “Mijn eerste ‘echte’ Blog!!!”

  1. Chachi Peruli! Ik was al langer van plan eens een blog te beginnen, maar eerst geen tijd ivm mijn lange werkuren. Dan de Covid situatie waarbij een blog beginnen over een eiland waar niemand heen kan, of mag, reizen…maar nu we eindelijk onderweg zijn naar het Nieuwe Normaal…hoop ik toch mijn steentje bij te kunnen dragen. Misschien wat meer quality toerisme aan te trekken, die hier niet komen om alleen 14 dagen in een 4 * AI hotel op een ligbedje aan het zwembad te liggen….maar misschien wat meer wat van Tenerife´s Magic te beleven. De magie die ik zelf ondervond toen ik hier kwam wonen en werken. De Covid tijd was aan de ene kant zwaar, aan de andere kant erg bevrijdend. Want ik heb het eiland weer terug door andere ogen gezien. Que Suerte de Vivir Aquí!

   1. Super gefeliciteerd met jouw splinternieuw proyect, kijk er echt naar uit jouw kleine en grote pasjes te volgen!! Tenerife heeft zo veel te bieden en ik ben ervan overtuigd dat jij dit op een bijzondere manier zal overmaken aan alle reizigers die hier meer dan alleen een zonvakantie willen doorbrengen.
    En alvast een dikke merci voor de extra massage-vermelding, altijd welkom!

    1. Querida Elisabeth,
     Due where credit’s due. Ik ben je zeer dankbaar voor de leuke en nuttige tips en suggesties over de laatste weken. Daarmee zou ik graag de eer hebben dat je, tzt, misschien jouw verhaal wil vertellen in mijn nog te installeren blog over Expats die hier een eigen bedrijfje hebben opgezet. Je hebt zo’n enorm leuk concept, wat totaal past in een Ontspannen Vakantie Must Do, namelijk een totale Zen Massage bij Masaje Californiano in El Médano

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands