Tenerife Insider Tips

Kruispunt

Eigenlijk wilde ik het er helemaal niet over hebben in deze blog. Want de bedoeling van de blog, en de website, is een gezellig inzicht te krijgen over het wel en wee in Tenerife.

Maar uiteindelijk heeft het toch met Tenerife te maken. Het ziet er namelijk naar uit dat het nog wel even duurt voor ik weer aan het werk ga. Ik had verwacht dat ik volgende week weer aan de slag zou moeten, maar dat is alweer uitgesteld. Het aantal toeristen op het eiland stijgt weliswaar zienderogen, maar het zijn er nog niet genoeg om alle hotels te vullen.

Eerlijk gezegd vind ik het niet zo erg. Ik ben inmiddels 17 maanden in ERTE (dat is een soort technisch werkeloos wegens de Covid-situatie). En ik heb het idee dat ik op een soort kruispunt ben aangeland in mijn leven, waar ik een beter inzicht begin te krijgen in wat ik wel en niet meer wil in mijn leven.

En ik wil weer wat meer van dit prachtige eiland genieten. Als werknemer in het toerisme krijg je vaak te horen dat wij hier altijd vakantie hebben. Maar dat is natuurlijk niet zo. Het is erg leuk om in het toerisme te werken, maar het zijn vaak lange dagen. En de (weinige) vrije tijd moet je dan gebruiken voor de dagdagelijkse dingen, boodschappen, wasje draaien, uitrusten.

Ik ben natuurlijk enorm uitgerust na al die maanden, maar wegens de Corona situatie was vrij bewegen en genieten toch wel wat beperkt.

Dus maar zien wat er op mijn pad komt. Wie weet in de volgende blog wat meer hierover.

Hasta pronto!

“We have to get used to the idea that at the most important crossroads in our life there are no signs.”  – Ernest Hemingway

2 reacties op “Kruispunt”

  1. Hey, ik hoop dat jouw moeder zich ondertussen stukken beter voelt. Wat jouw levens-kruispunt betreft, daar heb ik alleen maar een goed oog op…met jouw ervaring, kwaliteiten en totale inzet kan dit alleen maar de juiste weg op gaan, jouw weg!
    Liefs, Elisabeth

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands