Tenerife Insider Tips

beach, happy birthday, celebration-2528.jpg

Klein feestje…

Ik schrijf deze blog, in tegenstelling tot mijn andere blogs, reeds een paar dagen van tevoren. Als experiment, want ik weet niet of het lukt de blog pas woensdag te publiceren.

Ik heb namelijk woensdag geen toegang tot mijn computer. En om de blog vanaf mijn tablet te schrijven is toch wel wat intensief. Of mijn computer kapot is? Nee, gelukkig niet! Maar manlief heeft – wegens mijn verjaardag – een leuk vakantiehuisje gehuurd in het noorden van Tenerife. Met tuin en barbecue. Want dat is iets wat we allebei echt supergezellig vinden. En omdat we in ons strandhuisje in La Caleta geen mogelijkheid hebben tot barbecue, dus dit alternatief. Tijd voor een klein feestje dus.

Barbecue-plaatsen op het eiland

Overigens is dat ook een onderwerp waar ik zeker nog eens een stukje over ga schrijven, want er zijn verschillende schitterende barbecue-plaatsen in de bergen, met gezellige picknicktafels, waar je gratis gebruik van kunt maken.

Playa del Duque Sur

Trouw aan mijn belofte, heb ik inmiddels het stukje over Playa El Beril veranderd in Playa del Duque Norte (klik hier voor de link). En ondertussen ook nog een extra strand toegevoegd aan mijn artikel, Playa del Duque Sur (klik hier voor de link).

De Website

Ondertussen ben ik aan het uitzoeken hoe ik in de toekomst (hoewel het geen haast heeft) Affiliate Marketing op mijn website kan zetten. Of eigenlijk, hoe ik dit op fiscaal gebied kan regelen, want het in gang zetten is niet het probleem. Ik ben aan het rondvragen bij verschillende gestores om een passende oplossing te vinden.

Oh…inmiddels is het 23.00 uur lokale tijd…00.00 uur in mijn thuisland…dus ik ben nu eigenlijk al een klein beetje jarig! Even een flesje Cava opentrekken dus.

Salud en Hasta Pronto

2 reacties op “Klein feestje…”

  1. Laat het maar knallen op jouw feestje 🥂🥂🥂 in het gezellige vakantiehuisje! In het noorden vind je die nog in de echte typische Canarische bouwstijl.

    1. Dank je, inmiddels zijn we terug en we hebben genoten. Op slechts 1 uurtje rijden van ons huis in het zuiden – waar we dagelijks mogen genieten van de zon, het strand en de wuivende palmen – was het heerlijk om weer eens midden tussen het groen te zitten. Er zijn nog veel pittoreske Casas Rurales te vinden in deze zone (Icod, El Tanque…). Wellicht een leuke tip voor degene die het eiland eens op een andere manier willen beleven: een paar dagen in het noorden en daarna nog een paar dagen op het strand chillen in het zuiden. Ik ga hier zeker nog een speciaal hoofdstuk aan wijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands