Tenerife Insider Tips

Te voet door Tenerife

MIJN TWEEDE BLOG; EEN BABY STAPJE VERDER…

Technisch Gemijmer

Zo, een week ouder en (een klein beetje) wijzer. Ik heb een leuke tutorial gevonden op YouTube van een aardige meneer, Tyler Moore, die redelijk geduldig uitlegt hoe een standaard website wordt opgebouwd.

De tutorial duurt 1 uur, 58 minuten en 12 seconden. Daar doe ik nu dus al ruim een week over, want alles wat ik leer moet ik dan, stapje voor stapje, omzetten in mijn website. Harstikke leuk om te doen, maar zo gaat het natuurlijk wel in slakkentempo allemaal.

Hoewel ik duizend ideeën heb (wat op zich positief is), wil ik het geheel in een makkelijk te lezen formaat gieten. Geen homepage met tweehonderd links naar dorpjes, waar iemand die nog nooit op Tenerife was, van heeft gehoord. Ik heb een paar prachtige blogs gelezen van – mag ik dat zeggen – collega bloggers, om wat inspiratie op te doen. Nu weet ik iets beter wat ik wil, en ook wat ik niet wil.

Maar wat wil ik dan eigenlijk….

De website moet eigenlijk een handig naslagwerk zijn voor mensen die naar Tenerife willen komen. Overzichtelijk met misschien wat sub-pagina’s. Doorspekt met handige tips over, vooral, dingen die ik zelf leuk vind. Gelukkig vind ik heel veel dingen leuk. Maar op deze site ga je dus geen verhalen vinden over 40 km voettochten over onbegaanbare bergpaden, of andere extreme dingen. Want ik ga er van uit dat jullie hier zijn om te ontspannen, je bent tenslotte op vakantie, toch?

Dat wil overigens niet zeggen dat ik anti-wandelen ben. Ik hou zelfs zeer van mooie wandelingen. Tenerife is dan ook een eiland waar je naar hartenlust mooie wandelingen kunt maken en van de weelderige natuur en rust kunt genieten. Maar er zijn echt genoeg mooie wandelingen van tussen de 5 en 10 km waar je dit kunt doen. ´s Morgens mindfull wandelen door de natuur, ´s middags lekker relaxen op het strand of op je ligbedje aan het zwembad. En daarna, met een koud wijntje, naar de zonsondergang kijken. Zonder spierpijn of blaren op je voeten.

Salud!

Salud!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands