Tenerife Insider Tips

Tenerife gezien vanuit het vliegtuig

Go With The Flow…Es Lo Que Hay

Inmiddels ben ik al weer 6 dagen terug in Tenerife. Mijn aanvankelijke zorgen – of ik nog op tijd naar Tenerife kon vliegen – bleken enigszins ongegrond. Weliswaar zijn er enkele vluchten gecanceld van een paar reisorganisaties, maar verder was het een drukte van jewelste op het vliegveld. En het vliegtuig zat bijna vol.

Ik ben eigenlijk altijd blij als ik, na pakweg 4 uur vliegen, in de verte de top van Mount Teide op zie duiken vanuit het vliegtuigraampje. Dit keer schoten de tranen me bijna in de ogen. Mijn medepassagiers moeten gedacht hebben dat ik voor de eerste keer naar Tenerife vloog. Gezien de ongeveer 15 foto´s die ik wild enthousiast maakte toen het vliegtuig een ´scenic tour´ maakte langs de westkust van het eiland. Ik kon zelfs mijn huis zien vanuit het vliegtuig.

Opgelucht om toch weer thuis te zijn, en ook met de grote vraag: wat staat ons nog te wachten? Maar ondanks de vanuit Nederland gecancelde reizen, en Fase 3 (code oranje) op het eiland, bleek het toch redelijk druk overal. Nou ja, in vergelijk dan met de afgelopen maanden. Ik snap eigenlijk niet goed waarom sommige touroperators in Nederland er voor gekozen hebben om de vluchten naar hier te annuleren. Want in tegenstelling tot Nederland, mogen de Britten vanaf afgelopen maandag weer vrij reizen naar Tenerife. D.w.z. dat de mensen met inenting niet meer in quarantaine moeten als ze naar Groot Brittannië vliegen.

We zullen zien hoe de situatie zich ontwikkelt.

En de website?…

Vorige week dus weinig tijd om aan mijn website ´te prutsen´ wegens familie bezoek. En deze week ook weer wat tijdnood…want (drumroll), mijn computer is ein-de-lijk gerepareerd. Ik had wat problemen met de oplaadkabel, en de computer-meneer heeft dat nu eindelijk kunnen repareren. Dus ik kan mijn laptop nu eindelijk gebruiken zoals het bedoeld is.

En…ik heb een ander Header Menu uitgeprobeerd waar ik redelijk happy mee ben, zowel op desktop versie als de mobiele variant.

Nu alleen het Facebook link probleem nog oplossen. Nou ja, poco a poco…es lo que hay.

En morgen ga ik dan op pad voor mijn eerste Ik Vertrok interview. Ik hoop deze dan binnen nu en 2 weken uitgewerkt te hebben en zal dat dan t.z.t. posten. Super spannend!

Hasta pronto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands