Tenerife Insider Tips

Foto Excursie en Andere Bezigheden

This, I promise, wordt echt een mini post op de blog. Denk ik toch. Ik heb namelijk nauwelijks iets te melden.

Behalve dan dat ik, voor mijn artikel van de Flora & Fauna, mijn lieve echtgenoot bereid vond om op foto excursie te gaan. Naar de Teide, in de hoop nog wat Tajinastes in bloei te zien.

We werden niet teleurgesteld. Missie was eigenlijk om 1 mooie foto te maken van een Tajinaste en misschien een korte wandeling te doen bij La Fortaleza (een prachtige, relatief makkelijke wandeling juist achter het bezoekerscentrum in El Portillo).

74 fotos later weet ik gewoon niet welke foto ik het meest geschikt vind voor de Home Page van de website en het Flora artikel. Ik heb uiteindelijk de foto gekozen die de meeste Likes kreeg op mijn privΓ© Facebook. De foto die ik stiekem zelf ook het mooist vond.

Facebook en Instagram

Om meer bezoekers te genereren, heb ik, vandaag, een provisorische Website Facebook pagina  en Website Instagram account aangemaakt, zodat ik mijn mooie fotos van Tenerife toch kan posten. En dit dan zonder de website vol te proppen (sorry, het is inmiddels laat op de avond en ik denk soms half in Spaans, het woord dat eigenlijk meer past is saturar, maar ik kom even niet op de juiste Nederlandse uitdrukking).

Ik moet me daar nog wat in verdiepen.

De Website en Dropjes

Ik heb nog niet al te veel bezoekers, maar ik hoop dat mijn trouwe bezoekers kunnen zien dat de Lay-Out van de website per dag verschilt. Of dat een verbetering is of niet, laat ik even in het midden. Ik ben deze week druk in de weer met Elementor Headers, en nadat ik het op Mobile en Tablet versie helemaal had zoals ik wilde, bleek dat het op Desktop versie dan weer helemaal NIET was zoals de bedoeling was. Na uren naar het scherm turen, uitproberen en een zak drop (want ja, hoera, die verkopen ze nu ook in de HiperDino…hoewel niet zo lekker als Honingdrop of Dubbele Zoute), heb ik de laptop (overigens nog altijd niet gerepareerd, maar het plakband houdt alles nog redelijk intact) even uitgezet en ben nu een serie aan het bing-watchen op Netflix.

Hopelijk vind ik snel een oplossing voor het Header probleem.

Hasta Pronto!

3 reacties op “Foto Excursie en Andere Bezigheden”

  1. Heb de foto’s gezien die je eigenhandig en prachtig in beeld gebracht hebt, ze zijn echt goud waard!!
    Het is een uiterst bijzonder spectakel daar bij de Teide en ik vind het heel leuk om daar via jouw blog/web een mooi verhaal over te lezen. Ga lekker door!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands