Tenerife Insider Tips

Er even tussenuit. Foto van kust el Hierro

Er even tussenuit

Deze week heb ik niet al te veel tijd gehad om me met de website bezig te houden. Ten eerste was ik druk met het voorbereiden van Een Verrassing voor manlief naar aanleiding van onze huwelijksdag.

En ten tweede…was manlief tegelijkertijd bezig een verrassing voor mij te organiseren. In de vorm van een heerlijke getaway naar buureiland El Hierro.

Reizen tussen de Canarische Eilanden kan weer, zonder pcr test of andere obstakels.

Hoe heerlijk om er even uit te zijn. Tenerife is en blijft mijn droomeiland, maar een uitstapje naar één van de buureilanden blijft gewoon erg leuk.

Mijn (nog altijd Niet Gerepareerde) laptop mocht thuisblijven. Maar als soort van expriment probeer ik deze blog vanaf mijn mobieltje te schrijven. Liggend op het uiterst comfortabele ligbed in de tuin van de prachtige vakantiewoning die manlief geregeld heeft. Super romantisch!

Mijn Witte Rand probleem is nog altijd niet opgelost (zie vorige blog). Ik heb dit inmiddels op de WordPress forum gezet, in de hoop dat er een redder in nood komt met een paar goede tips hoe ik dit kan oplossen. Ooit.

Volgende week meer nieuwtjes, en kijk ondertussen ook op de Homepage.

Hasta pronto!

2 reacties op “Er even tussenuit”

  1. Ga maar lekker chillen op dit magische El Hierro en geniet van jullie huwelijksverjaardag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands