Tenerife Insider Tips

Een nieuw hoofdstuk! Ik vertrok logo

Een nieuw hoofdstuk!

Deze week even geen verhaal over Tenerife. Of misschien toch, indirect. Toen ik, ongeveer een jaar geleden, aan deze website begon, had ik een idee voor ogen: leuke en interessante tips te delen over het eiland.

Ik had nog nooit een website ‘gebouwd’, en bloggen was eigenlijk ook nieuw voor me. Ik zal ook zeker niet  beweren dat het een professionele website is. Maar niettemin weten steeds meer mensen de weg naar mijn website te vinden en is de feedback positief. Dus mijn doel is, wat dat betreft, al aardig bereikt. Dat ik een handjevol mensen blij heb kunnen maken met mijn tips & tricks is voor mij waar het allemaal om draait.

Ik Vertrok

Ik heb een heel schema opgesteld met onderwerpen die ik graag met jullie wil (gaan) delen. De website zal dus beetje bij beetje worden uitgebreid en verbeterd. En zo kom ik dan bij het eigenlijke doel van deze week’s onderwerp: het bekendmaken van een nieuw hoofdstuk!

Het heet ‘Ik Vertrok’, en gaat over interessante mensen die hun thuisland achterlieten om hier op Tenerife een nieuw bestaan op te bouwen. Natuurlijk zijn er duizenden lieve, leuke en interessante expats te vinden op Tenerife, maar om het kaf van het koren te scheiden, beperk ik mijn interviews (momenteel) tot mensen die een leuk concept aanbieden waar jullie als lezer ook wat aan hebben.

Elisabeth – Masajes Hamsa

Het eerste interview staat inmiddels online. Als ik Facebook en mijn web-bezoeken erop nalees, is het een flinke hit aan het worden. Ik ben Elisabeth dan ook zeer dankbaar dat zij mij de mogelijkheid heeft gegeven dit interview te doen. Het concept slaat kennelijk aan!

Dus, hierbij, de links naar mijn nieuwe hersenspinsels:

Kijk ook zeker even op Facebook, daar post ik af en toe ook wat kleine stukjes en foto’s.

Ik wens jullie een mooi begin van de lente (al begonnen), en niet vergeten: In de meeste delen van Europa gaan we dit weekend over naar de Zomertijd, de klok gaat dus een uur vooruit (van 2 naar 3).

Blijf gezond en Hasta Pronto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *