Tenerife Insider Tips

Blog: bomen en weiland

Een beetje heimwee

Inmiddels een week in The Middle of Nowhere. Ik geniet van al het groen, de mooie wandelingen in de natuur en het wild dat we regelmatig tegenkomen in de bossen.

De weergoden van Tenerife zijn helaas niet in de koffer meegereisd, want het is best frisjes . Als in: kachel aan. Maar echt mopperen mag ik niet, van de 8 dagen dat we hier zijn, hebben maar liefst 2 middagen kunnen barbecueën.

Een van mijn besties is nu op vakantie in Tenerife, en als ik haar fotos op Facebook zie, heb ik gewoon echt een beetje heimwee. Het is echt jammer dat mijn reis naar manlief ´s Heimat samenviel met haar bezoek aan Tenerife.

De Website

Een semi-hysterische huilbui. Ja, echt!  Want de SIM – kaart in de meegebrachte hotspot Deed Het Niet. Na 5 telefoontjes met de provider kreeg ik dan gisteren een vervangende SIM-kaart toegestuurd, en..voilá! Eindelijk normaal surfen zonder dat ik in een boom moet klimmen. Ik heb dus weeral niet veel kunnen doen aan m’n website vanwege ontbrekende wifi.

Deze morgen, na een prachtige wandeling door bossen en weidelandschappen, ben ik dan eens in de spreekwoordelijke pen geklommen. Ik heb het hoofdstuk van Vervoer wat verbeterd.

Verder moet ik nog uitzoeken hoe mijn nieuwsbrief werkt. Ik heb al wat aanmeldingen (waarvoor heel veel dank aan de subcribers!) maar ik weet nog niet of deze blog dan automatisch wordt verstuurd, of dat ik dat manueel moet doen.  

Maar eh…de zon komt nu door, en manlief loopt nu enthousiast me de grilltang door het huis. Het ziet er naar uit dat er maar weer eens gebarbeknoeid wordt deze middag (wel met dikke trui aan). Gezellig!

Hasta pronto!

4 reacties op “Een beetje heimwee”

  1. Blijf toch nog maar even lekker genieten van al het frisse groen daar, hier op Tenerife is het toch wel ietsje te heet nu.
    Je bent een echte doorduwer, jouw blog komt heus wel in orde, si o si !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands