Tenerife Insider Tips

The Way, inspiratie tekst over de Jakobsweg

The Way

Vorige week schreef ik al over een kruispunt waarop ik was beland. Inmiddels ben ik – hetzij met babystapjes – een weg ingeslagen waarvan ik niet weet waar hij heenleidt. Eng, maar ook spannend.  Voor het moment is het even afwachten hoe alles zich ontwikkelt, het zijn nogal wat dingen die op me afkomen voor het moment.

Daarom dat manlief en ik hebben besloten even een paar daagjes te vertrekken voor een ietwat meditatieve reis. Daarvoor hoeven we niet ver te reizen gelukkig, maar het is letterlijk even de knop uitzetten en back to basic. Een tijdje geen internet of telefoon. Waar ik in thuisland van manlief ongeveer uitflipte wegens slecht werkende hotspot, zo snak ik nu naar een paar dagen geen internet en mobiel bereik. Even nadenken, of juist helemaal niet nadenken, terwijl we alleen met ons zelf bezig zijn.

Ik weet nog niet of ik volgende week bereik heb om een blog te schrijven. In dat geval, dan excuseer ik me bij voorbaat. En beloof plechtig om dan in ieder geval over 2 weken weer een stukje te schrijven.

De Website

Ondertussen ben ik nog steeds bezig HET Facebook probleem op te lossen. Via WordPress heb ik mijn drama op een hulp forum gepost. Ik heb een paar welgemeende tips gekregen, waar ik – helaas – niks aan heb.

Hoewel ik totaal geen kennis heb van webcodes, heb ik het dan toch voor elkaar gekregen een code te bekijken van een soortgelijke website, en gezien dat bepaalde codes in mijn website ontbreken.

Ik heb dit overigens ook het hulp forum voorgelegd, maar tot nu toe met weinig resultaat. Het oplossen van het Facebook probleem is nu ongeveer prioriteit 1 geworden. Want dat 3 vriendinnen en 1 familielid m’n website lezen is natuurlijk heel fijn, en via Google Search heb  ik ook een en ander aan bezoekers. Maar mijn doel is dat mijn website toch een soort naslagwerk wordt voor mensen die naar Tenerife komen.

Ik ben aangemeld bij verschillende leuke Facebook groepen, en er worden zo vaak leuke of interessante vragen gesteld door mensen die naar hier op vakantie willen komen. En ik zou ze direct een artikel van mijn website kunnen doorsturen…ware het niet dat sommige foto’s niet laden op Facebook. En dat komt dan knullig over. Dus als ik mezelf ‘lanceer’ op zulk soort platforms, dan wil ik dat het goed is. Met minder neem ik geen genoegen.

Nieuwe topic in het menu

Ik heb de oude topic Lokale Verhalen tijdelijk uit het menu verwijderd, omdat ik een ietwat andere aanpak wil doen.

Ik heb inmiddels een zeer leuk interview gehad met Elizabeth uit El Médano voor de sub-pagina Ik Vertrok, en dit samen met haar geëditeerd. Ik popel het te publiceren, maar wil nog even wachten tot ik eindelijk het Facebook probleem heb opgelost, zodat zij het artikel ook op haar Facebook kan delen en de foto´s mooi zichtbaar zijn.

Dus veel leuke dingen in het verschiet.

Tot dan, zeg ik Buen Camino en Hasta Pronto!

2 reacties op “The Way”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands